Svetainės struktūra Versija neįgaliems
lt
en ru

2025-aisiais Visaginui 50: savivaldybės vadovai kvietė interesų grupių atstovus aptarti jubiliejinę šventę

Nors iki Visagino jubiliejinio gimtadienio – 50-ies metų – liko dar daugiau nei vieneri metai, tačiau savivaldybės įstaigos bei įvairių interesų grupių atstovai pradeda aktyviai rengtis svarbiai šventei. Šia proga į jaukią popietę interesų grupių atstovus pakvietė Visagino savivaldybės vadovai.
 
„Visaginiečiai turi atšvęsti šį jubiliejų kaip yra verti. Mums svarbu išgirsti kuo daugiau nuomonių, mūsų gyventojų ir jų atstovų mintis. Kitais metais turėsime ypatingą progą privilioti į miestą svečius, garsiai nuskambėti mažiausiai Lietuvos kontekste. Stengsimės atšvęsti mūsų pradžią, mūsų dabartį ir, tikiu, naują etapą atversiantį jubiliejų“,- mintimis dalinosi Visagino savivaldybės meras Erlandas Galaguz.
 
Popietėje nuskambėjo daug įvairių idėjų: paminėti pirmieji miesto gyventojai, jo statytojai, išgrynintos įvairių amžiaus grupių atstovų idėjos, poreikis vystyti komunikacijos kampaniją, įtraukti verslą, viešąjį transportą, turizmo specialistus ir kita.
Naudodamiesi proga, jau dabar kviečiame visus skleisti žinią, kad kitais metais mums 50! Tikime, kad jau greitai apie Visaginą girdėsite dar dažniau ir garsiau!

Informacija ir nuotraukos: Visagino savivaldybės administracija


Komentarai

Vardas
El. paštas
Komentaras
Apsaugos kodas

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy-MM-dd'}}
{{comment.comment}}

Aktualios rubrikos

Visagino savivaldybė. Visos teisės saugomos © 2018 Sprendimas: UAB "Fresh Media"